GUŽVA NA BLAGAJNI

MEKA ZA SHOPPING Zbogčokolade po tri i omekšivača zasedam kuna redovi se ne smanjuju

 Arhiva EPH

Javna je tajna da će zbog uštede brojni Osječani potegnuti do susjedne Srbije, točnije Bogojeva koji je meka za kupnju, i to radi značajnih ušteda, piše Glas Slavonije.

No, odnedavno građani više ne moraju otputovati da bi diskontnim cijenama ne samo proizvoda iz Srbije već i onih iz Hrvatske uštedjeli. Naime, na glavnoj osječkoj tržnici otvoren je još jedan Ekonomik, diskont u kojem, od otvorenja, gotovo da se i ne smanjuju redovi.

- Želimo kupcima biti pristupačni i nastojimo da budu zadovoljni ne samo kvalitetom, već i cijenom. Imamo dosta proizvoda iz Hrvatske po znatno nižim cijenama, a s obzirom na broj kupaca, čini se da u tome i uspijevamo - ocijenila je Melita Perić, voditeljica maloprodaje Ekonomik prodavaonica u Osijeku i Vukovaru.

Da je doista tako potvrđuju i cijene proizvoda, kako prehrambenih, tako i onih namijenjenih higijeni. Primjerice, 9 kilograma deterdženta za pranje rublja stoji 49 kuna, litra omekšivača za rublje sedam, a i o pitanju prehrane cijene su pristupačne. Čokolada s rižom od 150 grama stoji tri kune, jednako kao i keksi s čokoladom ili, primjerice, velike oblatne.

- Često putujem u Bogojevo radi nižih cijena brojnih proizvoda i sad sam oduševljena jer ne moram više nikamo putovati. Osim toga, dobro je što je prodavaonica otvorena na tržnici gdje običavam kupovati - kazala je 56-godišnja Osječanka.

Inače, istovjetne trgovine u kojima većinu proizvoda čine upravo oni iz susjedne Srbije već su otvorene u nekim dijelovima Osijeka, a prije nekoliko dana istovjetna prodavaonica otvorena je i u Čepinu, piše Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:57