AFERA MEJLOVI

MI SMO PREDLOŽILI ŠAVORIĆEV URED Iz Unexa tvrde da su oni odabrali kancelariju protagonista grupe Borg za snimanje Plenkovićeva spota 'Vjerodostojno'

 screenshot YouTube

Lokaciju za snimanje TV spota za predizbornu kampanju za kandidata HDZ-a Andreja Plenkovića 2016. godine odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri predložila je Unex Grupa sa svojim timom stručnjaka i ta lokacija je uz ostale bila prihvaćena od strane klijenta, priopćile su u utorak agencije Unex Grupa i Unex Media koje su bile angažirane na HDZ-ovoj kampanji.

Agencije za oglašavanje i zakup i planiranje medija u priopćenju navode da su 2016. angažirane od strane HDZ-a na poslovima realizacije i plasiranja kampanje u medije, te da je realizacija posla bila definirana potpisanim ugovorima o suradnji sa HDZ-om i obje agencije.

"U skladu s istima započele su i do kraja realizirale kampanju, kao i bile ovlaštene za angažman podizvođača po načelima iznalaženja najboljih specijalista za pojedina područja", stoji u priopćenju koje potpisuje Andrea Šumanovac, glavna izvršna direktorica Unex Grupe i Unex Medije .

Pritom se ističe da kreativni koncept kampanje potpisuje Boris Malešević, dok je kompletan razvoj svih sredstava komunikacije, realizacija i plasman u medijski prostor povjeren agencijama Unex Grupa i Unex Media.

"U tom kontekstu Unex Grupa je sa svojim timom stručnjaka predložila i jednu od lokacija za snimanje TV spota, odnosno poslovni prostor Odvjetničkog društva Šavorić i partneri, koji je uz ostale lokacije bio prihvaćen od strane klijenta", navodi se u priopćenju.

Napominje se i da je HDZ sukladno ugovorima podmirio sve obaveze i platio troškove predmetne kampanje kao i svih sredstava komunikacije uključujući i troškove produkcije TV spotova.

Boris Šavorić bio je član takozvane skupine Borg i sudjelovao je u izradi zakona "lex Agrokor".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:07