LIJEČENJE U SAD-u

MILA JE DOBRO, A DJED VLADIMIR SREĐUJE SVE ZA OSNIVANJE FONDA Djevojčica se osjeća bolje nego dan prije i vesela je, a roditelji su sve vrijeme uz nju

Vladimir Rončević prima Milinih "pet"
 Goran Mehkek / CROPIX

- Mila je dobro, vesela je, ima energije i osjeća se još bolje nego jučer. Zasad sve ide prema planu - rekao nam je Vladimir Rončević, Milin djed, potvrdivši da se ujutro čuo sa sinom Marinom koji sa suprugom Sanjom cijelo vrijeme u Children’s Hospital of Philadelphia provodi uz svoju dvogodišnju kćer.

- Jučer i prekjučer vršene su pretrage - kazao nam je Vladimir Rončević koji se redovito čuje sa svojim sinom i snahom te prati sve što se događa oko Mile.

Marin i Sanja su smješteni u bolnici koja osigurava prostor za roditelje pacijenata te 24 sata dnevno provode s Milom. Djed Vladimir, pak, ovih dana u Rijeci sređuje sve preduvjete za osnivanje posebnog fonda u koji će se prebaciti višak novca prikupljenog za Milino liječenje. Taj bi fond trebao služiti za financiranje budućih sličnih slučajeva oboljele djece kada se u što kraćem roku treba platiti liječenje u bolnicama u inozemstvu. Sa sinom, kako kaže Vladimir Rončević, komunicira porukama pa mu se Marin javi kada uključi mobitel. Marin Rončević je u intervjuu HTV-u zamolio medije za malo privatnosti kako bi se on i supruga mogli koncentrirati na Milino liječenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:46