IZ BOLNICE NA POSAO

MILAN BANDIĆ IZAŠAO JE IZ BOLNICE I STIGAO NA RADNO MJESTO Danas ga očekuje naporan dan prepun događanja: adventska događanja, Cmrok, Sljeme...

 
 Bruno Konjević / CROPIX

Sukladno najavama, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak ujutro izašao je iz bolnice, a potom se odmah iza 8 sati pojavio na radnom mjestu.

Podsjetimo, Bandić je 7. prosinca hitno hospitaliziran u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu zbog plućne embolije. Iako to nitko nije očekivao, gradonačelnik Bandić u četvrtak se pojavio u gradskoj skupštini, gdje je prisustvovao glasovanju o zagrebačkom proračunu. Na vlastitu je odgovornost tada izašao iz bolnice.

Iako je tek izašao iz bolnice, Bandića čeka danas zgusnut raspored. U 12 sati stiže Betlehemsko Svjetlo mira u Gradsku upravu, potom mu predstoji božićni susret zapovjednika zagrebačkih ratnih postrojbi u palači Dverce u 14 sati.

Bandić će nazočiti otvorenju sanjkališta na Cmroku u 15 sati, a potom će nazočiti otvorenju skijaške sezone na Sljemenu.

Gradonačelnik je htio nazočiti otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu, ali liječnici su ga ipak uspjeli zadržati na bolničkoj postelji.

U 16 sati Bandić će obići sa suradnicima adventska događanja u gradu: Tunel Grič, Strossmayerovo šetalište, Gornji grad i Klovićevi dvori.

Zagreb, 181218.
Gradonacelnik grada Zagreba, jutros je dosao na posao u Gradsku upravu na Trgu Stjepana Radica 1.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:52