GRADONAČELNIK ZAGREBA

MILAN BANDIĆ O PORAZU KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja nikad nisam podbacio. Jesam li joj mogao više pomoći? O tom, potom. Ima vremena'

 
Kolinda Grabar-Kitarović i Milan Bandić
 Tomislav Kristo / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je rezultat predsjedničkih izbora na kojima je pobijedio Zoran Milanović na prijemu SNV-a povodom pravoslavnog Božića.

"Najpametniji nauče iz grešaka drugih, manje pametni iz svojih grešaka. Izbor su gotovi, treba čestitati pobjedniku", rekao je Bandić, a javlja N1.

Upitan zašto je predsjednica imala loš rezultat u Zagrebu, Bandić je rekao: "Ja još nisam imao loš rezultat. Ja nikad nisam podbacio u Zagrebu."

Novinarima je poručio da će se načekati da izgubi u Zagrebu, a da je sve ostalo stvar demokracije. Dodao je i da je on uvijek na strani pobjednika i da je pobjednik - on, i to šest puta.

Novinari su zagrebačkog gradonačelnika upitali je li mogao više pomoći predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, koja je izgubila u borbi za drugi mandat.

"O tom, potom. Ima vremena", rekao je Bandić.

Rekao je i da je spreman surađivati sa svima. "Bit će dobro. Uvijek sam spreman na suradnju ako bude želio", dodao je.

Kao što je poznato, stranka zagrebačkog gradonačelnika podržavala je kandidaturu Grabar-Kitarović, a on sam bio je jedna od glavnih meta napada iz Milanovićeva tabora tijekom kampanje, s obzirom na prijateljstvo još uvijek aktualne predsjednice i dugogodišnjeg prvog čovjeka hrvatske metropole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:48