POZNAJU SE I DRUŽE

MILANOVIĆ ĆE RADITI ZA GENERALA ČERMAKA? 'Ne bih imao ništa protiv, vidjet ćemo kakve će usluge nuditi, možda ga angažiramo'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.11.2016. u 17:07

Zagreb, 250615. Pantovcak.
Predsjednicki dvori.
Svecani prijem u povodu dana Drzavnosti priredila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic. Prijemu su se odazvale mnoge osobe iz javnog i politickog zivota Hrvatske.
Na fotografiji: Ivan Cermak.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / HANZA MEDIA

Nakon što su se u kuloarima pojavile priče da bivši premijer Zoran Milanović, koji je zasnovao konzultanstsku tvrtku, dogovara prvi posao s umirovljenim generalom Ivanom Čermakom, vlasnikom Croduxa, tu je informaciju za tportal komentirao Čermak.

Bivši SDP-ov predsjednik, kako doznaje tportal, o Čermaku ima dobro mišljenje, te se "poznaju i povremeno druže", prema neimenovanom izvoru tportala.

"Mi jesmo prijatelji i ne bih imao ništa protiv da Milanović radi za nas. Ali o tome nikad nismo razgovarali, niti sam mu ja nešto nudio. On se odlučio baviti konzaltingom. Tek je osnovao vlastitu tvrtku koju sad treba posložiti, mora se ekipirati, što nije to jednostavno. Vidjet ćemo kakve će usluge nuditi. Ako nam nešto od toga bude potrebno možda ga nekad angažiramo", komentirao je za tportal Čermak.

Inače, od početka ove godine u Croduxu na mjestu Čermakovog osobnog savjetnika radi i bivši ministar obrane Ante Kotromanović, također Milanovićev prijatelj.

ELIPSO

Izdvajamo