OŠTAR ODGOVOR

MILANOVIĆEVA VLADA OBJAVILA RAT KOLINDI 'Ovo je histerična reakcija jedne polustabilne osobe'

'Kada vidite ton pisma, primjećujete kako ga je napisala osoba koja je izgubila kontrolu'
 CROPIX

"Ovo je histerična reakcija jedne polustabilne osobe", reagirala je osoba iz vrha vlade kada smo ju zamolili komentar pisma predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u kojem je predložila odstup premijera Zorana Milanovića.

U vladi su, prema prvim reakcijama, uvjereni kako im je predsjednica Republike objavila rat, možda nešto prije negoli su to očekivali. "Kada vidite ton pisma, primjećujete kako ga je napisala osoba koja je izgubila kontrolu. I neki njezini postupci otkako je preuzela dužnost su istinski neprihvatljivi; kao to što je otišla u šator ljudima koji protuzakonito pokušavaju srušiti legitimnu državnu vlast, a nije joj palo na pamet prijeći cestu i posjetiti Ministarstvo hrvatskih branitelja", pojasnio je sugovornik Jutarnjeg lista.

Što se tiče zahtjeva o održavanju sjednice vlade, u Banskim Dvorima kažu kako ne namjeravaju odstupiti. Kolinda Grabar Kitarović je zatražila održavanje sjednice i u vladi su zauzeli stajalište kako "ona u tom slučaju treba predložiuti i dnevni red. Čini se kako je zamislila doći na sjednicu vlade i onda svakom ministru opaliti čvrgu i reći da loše radi. Tako neće ići", rekao je sugovornik Jutarnjeg list

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:49