NA DUBINI OD 10 METARA

MILIJAN BRKIĆ BIT ĆE NAZOČAN NA POSTAVLJANJU KRIŽNOG PUTA POD MOREM 'Ponosan sam. To će Lijepu našu učiniti jedinstvenom u svijetu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.08.2017. u 14:32

Goran Mehkek / CROPIX

Milijan Brkić

 

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u nedjelju, 27. kolovoza, nazočit će postavljanju prve postaje Križnog puta u uvali Jelinek u općini Marina, piše Fenix magazin.

 

Postavljanje će se u 11 sati održati pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, a prva postaja Križnog puta bit će postavljena na dubini od 10 metara.

 

- Izrazito sam ponosan što mogu poduprijeti još jedan projekt koji će Lijepu našu učiniti jedinstvenom u svijetu - napisao je Brkić na svom Facebook profilu.

 

Projekt „Križni put pod morem“ osmislili su Joško Kandija, vlasnik škole ronjenja Blue Nautica iz Trogira i Valentino Valent, vlasnik obrta Lončarstvo Val iz Petrinje, a da dobra ideja i dobra volja ne poznaju granice, govori činjenica kako do kraja 2017. godine planiraju izraditi svih 14 postaja križnog puta, 50 betonskih figura u prirodnoj veličini koje će položiti na morsko dno.

 

- Siguran sam da je ovaj projekt od velike važnosti za cijelu Hrvatsku i da će privući brojne posjetitelje te na taj način pridonijeti hrvatskom turizmu. Dragi prijatelji, pozivam vas da zajedno podržimo ovaj predivan projekt i time s još jednim kamenčićem upotpunimo jedinstven mozaik jedine nam Hrvatske! - poručio je Brkić.

 

ELIPSO

Izdvajamo