SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA HDZ-A

MILIJAN BRKIĆ 'Tko svađa Vladu i predsjednicu? Nisam upoznat'

 Bruno Konjević / CROPIX

U središnjici HDZ-a u 17 sati održava se zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, a prethodno se sastalo i uže Predsjedništvo stranke. Na sjednicu je stigao i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić koji je okupljenim novinarima komentirao posljednji sukob između predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića oko Marakeškog sporazuma.

Brkić je na pitanje novinara rekao kako je on više puta izjavio da političari probleme trebaju rješavati zajedno, za istim stolom, dogovorom i razgovorom, te da se ne bi trebalo prepirati na bilo koji način putem medija. Dodao je kako je premijer kazao da će ta tema uskoro na Vladu, pa u Sabor, te da će tamo biti prilika da se o svemu raspravi.Na pitanje novinara tko svađa predsjednicu i premijera, Brkić je odgovorio da ne zna i da s tim nije upoznat.

Nije odgovorio na pitanje je li ispitan u aferi SMS.U HDZ-u kažu da je riječ o redovitoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća koja se održava svakog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:34