PODRŠKA GENERALU

MINISTAR KOTROMANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO REKLAMIRA CRODUX 'Nisam maneken, ali sam možda kreten...'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 08.01.2015. u 13:00

Facebook

Ministar obrane Ante Kotromanović izjavio je u četvrtak kako gorivo na Croduxovim benzinskim postajama toči jer ga smatra najboljim na svijetu.

Bio je to Kotromanovićev odgovor novinarima nakon današnje sjednice Vlade na pitanje je li, time što je fotografiran kako toči gorivo na Croduxovoj benzinskoj postaji, dao potporu toj tvrtki za koju je nedavno Vladino istraživanje pokazalo da ima gorivo nedovoljne kvalitete.

Crodux je, naime, u sklopu reklamne kampanje na svojim Facebook stranicama objavio i fotografiju Kotromanovića s jedne od njihovih benzinskih postaja.

Na konstataciju novinara kako je fotografiran kao "svojevrsni maneken za točenje na Croduxovim postajama" te pitanje priznaje li Vladino istraživanje ili ne, Kotromanović odgovara:

"Prvo, nisam maneken jer sam neuhranjen i fali mi masnoća. Drugo, ja mislim da sam možda kreten. Zašto - zato što ne koristim službeni automobil 24 sata, a imam pravo jer sam štićena osoba. Koristio sam privatni automobil, a točim gorivo na tim pumpama od kad znam za sebe. Za mene je to nabolje gorivo na svijetu i drugo ništa me ne interesira. Ne interesiraju me analize kvalitete goriva, meni se nikad nije dogodilo da moj auto stane".

Upitan ponovno nije li to što toči gorivo na Croduxovim postajama znak potpore vlasniku, Ivanu Čermaku, ministar ponavlja: "To je za mene najbolje gorivo na svijetu i to kažem zato jer ga stalno točim na tim crpkama".

Izdvajamo