PRIPREMA ZA SUTRAŠNJU SJEDNICU

MINISTRI NAKON UŽEG KABINETA VLADE O Martini Dalić ni riječi, potencijalni nasljednik samo projurio pored novinara

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.05.2018. u 15:02

Zagreb, 150518.
Trg sv. Marka, Vlada RH.
Dolazak ministara na sastanak uzeg kabineta Vlade.
Na fotografiji: Zdravko Maric
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX

Na užem kabinetu Vlade u utorak razgovaralo se o pripremama za sutrašnju sjednicu Vlade, a o nasljedniku Martine Dalić nije bilo riječi, već bi se o pitanju tko će preuzeti resor gospodarstva trebalo raspravljati na popodnevnom sastanku koalicijskih partnera.

Ministri Lovro Kuščević i Zdravko Marić, nakon sastanka užeg kabineta Vlade, izjavili su novinarima da su tema sastanka bile točke dnevnoga reda za sutrašnju Vladu.

Marić nije htio komentirati situaciju u Vladi nakon ostavke Martine Dalić i je li cijela situacija destabilizirala Vladu.

Vlada će nastaviti funkcionirati jer je to njezina obveza prema građanima i poreznim obveznicima, rekao je Marić dodavši kako se na užem kabinetu nije pričalo o mogućim nasljednicima Martine Dalić.

Ministar energetike Tomislav Ćorić, kojega se spominje kao mogućeg novog ministra gospodarstva, samo je prošao pokraj novinara. 

Na sastanak koalicijskih partnera u Banske dvore stigli su i izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško, predstavnik američkog fonda Knighthead Andrew Shannahan i predstavnik ZABA-e u Privremenom vjerovničkom vijeću Pavo Mišković.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo