NA FACEBOOKU

MINISTRICA DIVJAK SE POHVALILA 'Zadovoljstvo mi je objaviti da sam potpisala i posljednja dva kurikuluma'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 18.03.2019. u 13:41

Zagreb, 070319. Trg bana Josipa Jelacica, Hotel Dubrovnik.
Regionalna konferencija Brain gain in the Balkans: Economic and Development Strategies for a Better Future. Konferenciju su otvorili ministrica Blazenka Divjak i veleposlanik SAD-a W. Robert Kohorst. Na fotografiji: Blazenka Divjak.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX

Blaženka Divjak

Ministrica znanosti i obrazovanja potpisala je i posljednja dva kurikuluma - povijesti te tjelesne i zdravstvene kulture te ih uputila u Narodne novine na službenu objavu.

- Zadovoljstvo mi je objaviti da sam potpisala i posljednja dva kurikuluma, povijesti i tjelesne i zdravstvene kulture te ih uputila u Narodne novine na službenu objavu - napisala je ministrica Blaženka Divjak na svojem Facebook profilu.

Istaknula je kako je posebno veseli činjenica da se kurikulum povijesti doradio jednoglasno i na razini Radne skupine koja je proširena s tri stručnjaka iz akademske zajednice, ali i na razini Ekspertne radne skupine.

- To je izvrstan znak da Hrvatska zdravim i sadržajnim dijalogom može riješiti kompleksne i osjetljive teme, bez povišenih tonova i bez ideoloških rovova - napisala je Divjak.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo