PRVI POSJET SUPRUGE

Mirjana Sanader na 20 minuta posjetila supruga u Remetincu. Sastali su se u sobi s ostalim pritvorenicima i posjetiteljima

Obiteljski posjeti u zatvoru u Remetincu dopušteni su šest puta mjesečno
 Ronald Goršić/Cropix

ZAGREB - Bivšeg premijera Ivu Sanadera supruga Mirjana posjetila je prošlog tjedna u Remetincu prvi put otkako je stigao iz zatvora u Salzburgu. Mirjana je posjet obavila nakon što je od nadležnog Županijskog suda dobila suglasnost.

Posjet je, doznajemo, trajao 20 minuta i supružnici nisu imali nikakve posebne uvjete već su se susreli u sobi predviđenoj za posjete, zajedno s ostalim pritvorenicima i posjetiteljima. Prema našim informacijama, dogodilo se to u četvrtak.

Pravila posjeta

Prema pravilima za pritvorenike u Remetincu, članove obitelji i prijatelje mogu primati šest puta mjesečno, otprilike svakih pet dana, pa se pretpostavlja da će Mirjana Sanader ili kćeri Bruna i Petra još koji put posjetiti oca.

Bivši je premijer prije sedam dana zbog problema s ozljedom lijeve noge prebačen u novu ćeliju na ženskom odjelu, zajedno sa svojim cimerom Tomislavom Prlićem. Zbog ozljede nije se mogao koristiti čučavcem, pa je sada smješten u ćeliju s normalnom zahodskom školjkom, a prvi posjet supruge Mirjane dodatno mu je olakšao boravak u Remetincu. O čemu su pričali, nismo uspjeli doznati.

Novo saslušanje

Njegovi pritvorenički dani protječu u pripremama za novo saslušanje pred USKOK-ovim istražiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:26