SABORSKI ZASTUPNIK HDZ-a

MIRO KOVAČ 'Predsjednici netko podmeće, a Plenkovićeva izjava da sam ja irelevantan je vrlo teška i ozbiljna. Doći će vrijeme kada ću je komentirati'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 17.09.2019. u 20:51

Zagreb, 120719.
Markov trg, Sabor, sastanak kluba zastupnika HDZ-a.
Na fotografiji: Miro Kovac.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX

Miro Kovač

Saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik saborskog Odbora za vanjsku politiku Miro Kovač izjavio je u utorak da se u kampanji predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović za još jedan mandat događaju podmetanja i konstrukcije kojima je cilj naštetiti njezinoj predsjedničkoj kampanji.

Uoči sastanka saborskog Kluba HDZ-a Kovač je na novinarski upit ocijenio da je nedavna izjava premijera Plenkovića kako je on irelevantan, 'teška i ozbiljna'.

- To je jedna vrlo teška i ozbiljna izjava koju u interesu HDZ-a, članstva HDZ-a i izborne kampanje Kolinde Grabar-Kitarović neću sada komentirati, nisam je komentirao, ali će doći vrijeme kada ću je komentirati, rekao je Kovač novinarima upitan o toj ranijoj Plenkovićevoj izjavi.

Kovač smatra da se u kampanji predsjednice Republike za još jedan predsjednički mandat događaju podmetanja i konstrukcije, kojima je cilj naštetiti njezinoj kampanji.

- Vi znate tko je prije pet godina vodio izborni stožer, koji su bili entuzijasti i dragovoljci i koji su se, skupa s njom, izborili za pobjedu, rekao je Kovač, koji je na prošlim predsjedničkim izborima vodio izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović. Dodao je kako ne zna tko joj sada podmeće, ali to treba ispitati.

Premijer Plenković je negativno odgovorio na novinarski upit ima li informacija da se u kampanji Grabar-Kitarović podmeće. - Ne znam, kazao je.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo