UPOZORENJE

MISTERIJ U ZAGORJU Voda iz slavina u nekoliko općina ima neugodan miris, slučaj istražuje policija, oglasio se i Vodovod: 'Nemojte to piti!'

 CROPIX

- Poštovani korisnici Zagorskog vodovoda d.o.o s područja općina Lobor, Mače, Bedekovčina i S.K. Začretje te gradova Zabok i Zlatar, molimo vas da ne koristite vodu za ljudsku potrošnju jer voda ima neugodan miris! - večerašnji je apel Zagorskog vodovoda koji je odaslala i Policijska uprava krapinsko-zagorska te Centar 112.

Naime, u tijeku je policijsko postupanje u Loboru radi utvrđivanja činjenica obzirom da su tijekom poslijepodneva, kažu u policiji, zaprimljene prijave o neugodnom mirisu koji se širio iz slavina.

- Radnici Zagorskog vodovoda su bez odgode izvršili uzorkovanje vode i zatražili analizu zdravstvene ispravnosti iste od nadležnih institucija. Također, poduzete su i sve mjere za uklanjanje tog nekarakterističnog mirisa. Stoga, molimo sve korisnike za razumijevanje u navedenim naseljima te da do sljedeće obavijesti ne koriste vodu za ljudsku potrošnju - zaključuju u apelu iz Zagorskog vodovoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:15