PORUKA IZ KNINA

MISTERIOZNA KARAMARKOVA DRUŽINA Doznali smo tko su ljudi u čijem je društvu objavio 'da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika stranke'

05.08.2019., Knin - Tomislav Karamarko u Kninu s kolegama u kaficu uoci tijekom obiljezavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavić / PIXSELL

 

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nakon što je u Kninu izjavio da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za šefa stranke, sjeo je u lokalni kafić u društvu prijatelja.

Uspjeli smo doznati da su s njim u društvu to jutro bili Samir Ćustić, koji je nekad bio zadužen za Karamarkovu sigurnost iz vremena dok je radio u Ministarstvu unutarnjih poslova i SOA-i te Joško Budimir iz Podstrane i treći misterozni prijatelj kojeg naši sugovornici iz stranke nisu uspjeli identificirati.

Podsjetimo, bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je jučer da, potaknut lošim stanjem u stranci i gubitkom izbora za europski parlament ozbiljno razmišlja o mogućnosti da se ponovno kandidira za čelnog čovjeka HDZ-a.

Karamarko je tijekom obilježavanja 24. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu izjavio da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika svoje stranke.

"Moram reći da ozbiljno razmišljam o takvoj mogućnosti'', kazao je odgovarajući na pitanje novinara postoji li mogućnost da se kandidira za predsjednika HDZ-a, rekao je Karamarko za  Novu TV.

Karamarko je objasnio da ga je na to razmišljanje potaknulo stanje u stranci čiji je trenutni vrh dislociran od stranačkog tijela.

''Ne procjenjujem da je stanje dobro. Stranka je, u konačnici, izgubila i izbore za EU parlament i mislim da je potrebno učiniti niz promjena iz svih aspekata stranačkog djelovanja. Mislim da je to dovoljno dobar motiv'', zaključio je Karamarko.

Izrazio je i uvjerenost da će pobijediti u slučaju svoje kandidature, no nije želio iznositi više detalja o tome.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo