IZGUBLJEN MLADI ŽIVOT

MJESTO KRAJ ĐAKOVA ZAVIJENO U CRNO Omiljeni nogometaš poginuo u teškoj prometnoj nesreći: 'Bio je pouzdan, vrijedan, sprema pomoći, vedra duha...'

 
 Facebook

U prometnoj nesreći u okolici Đakova, u Budrovcima, poginuo je Igor Kedačić (31), nogometaš Ratara iz Piškorevaca. Vijest je objavio nogometni klub na Facebooku, a stotine se ljudi oprašta od mladića kojeg opisuju kao vedrog, vrijednog i uvijek spremnog pomoći.

Preminuo je nogometaš koji je svoju nogometnu karijeru započeo u mlađim kategorijama Nogometnog kluba Croatia da bi se nakon toga vratio u svoje rodne Budrovce gdje je dugi niz godina igrao u županijskom drugoligašu Slavoniji, piše portal DJSport.

Pouzdan, vrijedan, uvijek na treningu, spreman pomoći svakom suigraču, vedra duha, spreman na šalu pa često i na svoj račun, tako ga opisuju suigrači s kojima je svih ovih godina dijelio svlačionicu. Posljednji klub za kojega je nastupao je Ratar iz Piškorevaca.

Radio je u vrpoljačkoj firmi Runolist gdje su ga također izrazito cijenili. ‘Bio je radnik kakvoga može poželjeti svaki poslodavac. Vrijedan, pouzdan i uvijek prisutan tamo gdje ga trebaš. Igor se nikada nije znao niti namrštiti, a njegov vedar duh i smisao za humor svima nama će itekako nedostajati’, rekao je njegov šef.

Pogreb Igora Kedačića bit će u petak, 1. ožujka u 15 sati na Mjesnom groblju u Budrovcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:21