ČETIRI NA JEDNOGA

Mladež HDZ-a opet napada: Sin državnog tajnika MORH-a i vijećnik HDZ-a pretukli mladića

Sin državnog tajnika u MORH-u Željka Goršića već je s prijateljima demolirao kafić River Pub

KARLOVAC - Nakon nekoliko mjeseci zatišja karlovačka Mladež HDZ-a opet je demonstrirala svu svoju moć. Sin državnog tajnika u MORH-u Željka Goršića, također Željko, i vijećnik HDZ-a u Županijskoj skupštini Karlovačke županije Danijel Trupković pretukli su u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu Astralis Marka Jovkovića (18) i nanijeli mu teške tjelesne ozljede.

Iscipelarili ga pa pobjegli

Podsjetimo, Željko Goršić izbačen je iz HDZ-a nakon što je sudjelovao u poznatom demoliranju River Puba uz ustaševanje prije dvije godine, dok je Trupković postao županijski vijećnik.

S pretučenim tinejdžerom razgovarali smo u Općoj bolnici Karlovac gdje je hospitaliziran sa slomljenim nosom i brojnim hematomima po cijelom tijelu. Prima infuziju i priča prestrašeno.

- U Astralis sam došao s desetak prijatelja i prijateljica. Oko ponoći sam ušao u toalet oprati ruke. Došli su, njih trojica ili četvorica. Bez riječi, dobio sam udarac šakom u glavu, pao sam na pod, tukli su me nogama. Pao sam u nesvijest i probudio se u bolnici - ne znam tko su oni niti zašto su me udarali - ispričao je suznih očiju Marko. Njegov prijatelj i susjed D. Č. vidio je sve.

- Uletjela su ta trojica. Željko Goršić, neki Vogrinc, ne znam mu ime, i Danijel Trupković. Goršić je sve započeo. Rekao je: Neće mi klinci bljuvati u WC-u. Udario je Marka šakom u glavu. Ovaj je pao na pod i onda su ga Vogrinc i Goršić počeli tući nogama. Kada je to vidio doletio je Trupković i počeo je i on cipelariti. Vidjeli su da je Marko pao u nesvijest i prestali. Trupković se izgubio negdje u kafiću, a ova dvojica pobjegla su van mimo stola za kojim je sjedilo moje društvo. Potrčali smo za njima da ih zaustavimo dok ne dođe policija. Uletili su u automobil, Citroën Xaru, Goršić je vozio. Kada je kretao, udario je u jedan parkirani automobil, potom je meni prešao preko noge, te lakše udario jednog prijatelja i dvije prijateljice. Sva sreća da je u tom trenutku došao policijski presretač - ispričao je D. Č.

‘Ne želim ga vidjeti’

Darka Jovkovića, oca pretučenog mladića, telefonski je kontaktirao sin državnog tajnika Goršića nudeći mu ispriku. - Ispričao se. Rekao je da bi želio doći u moju kuću i ispričati se obitelji. Rekao sam mu da je u redu što je nazvao, ali da ga ne želim vidjeti. Nedavno mi je poginuo sin tjedan dana nakon što se oženio. Ne želim još jednu traumu u obitelji - rekao je otac Jovković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:19