TRESE SE VLADA

MOST-ov PR-ovac poručio HDZ-u: 'Obavještajni udar na nas vam neće uspjeti. Doviđenja, štakori'

 CROPIX

Poznati BBB-ovac Thomas Bauer, suvlasnik agencije Grizli komunikacija koja vodi PR MOST-u, putem Facebooka obratio se HDZ-ovcima i poručio im da udar 'obavještajne mafije na Most i Grizli neće uspjeti i kako ih neće uplašiti i kompromitirati'.

Također, napisao je da ni MOST, ni Grizli komunikacije ne stoje iza napada na Tomislava Karamarka, te naglasio da radije pogledaju u vlastito dvorište.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

'AHahahh. Nije im dugo trebalo. Upravo nam stižu informacije da HDZ-ov PR tim i obavještajna mafija kreće s udarom na sve vezano uz Most, pa i na Grizli. Po našim info, zadnjih dana su već tri različite priče probali neuspješno gurnut u različite medije. Problem je što im se novinari smijulje te odbijaju objavljivati smiješne konstrukcije koje afera ne bi bile niti u Norveškoj. Hahahaha.

Prvo, klošari moji, mi smo čisti i to slobodno može doći provjeriti bilo koji novinar, koga god bilo što o nama zanima. Dobit će uvid u sve što nije poslovna tajna ili dio nekog NDA. Za razliku od vas, naša agencija ne počiva na mutnim političkim dilovima. 95% klijenata je iz realnog sektora. Zato što jesmo APSOLUTNO čisti i radimo s Mostom. Poslove nismo nikada dobivali po babi i stričevima, politički, rođački, rasli smo polako i isključivo krvavom šljakom te zbog inovativnog poslovnog modela. Nismo mutni spin doktori, komunikacije radimo moderno i drugačije od drugih i to su mnogi prepoznali.

Drugo, vi stvarno mislite da ćete uplašiti mene i Čehulića, ljude koji su u bilo kojem navijačkom vikendu prošli više nego bi vi u 100 života? Mislite da se bojim vaših loših špijunskih igrica, ja koji sam kao navijač bio privođen i kao nacionalist 80-ih i kao "Sorošev plaćenik" 90-ih, kojem je vaš prijatelj Zdravko Mamić mahao dosjeom na Nedjeljom u 2? Koji sam državni neprijatelj već 30 godina, a pritom realno, osim što sam nogometni navijač, nisam krivo cestu prešao. Vi stvarno mislite da ćete nas uplašiti i kompromitirat?

Treće, iako se ne bojimo vaših prljavih pritisaka i s guštom ćemo vam prvom prilikom pljunut u facu (pitajte Zokine medijske pionire), niti Most, niti Grizli ne stoje iza napada na Karamarka, dilanja tih dokumenata i raznih medijskih pritisaka. Nije da bi mi tako nešto prešutjeli, ali jednostavno nemamo veza, vezica, vremena i kapaciteta baviti se takvim stvarima. Radije pogledajte u vlastito dvorište. Ali znate vi to i sami. ;) Doviđenja, štakori. Pusica'
, napisao je Thomas Bauer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:54