INES STRENJA LINIĆ

MOSTOVA ZASTUPNICA ODGOVORILA KUJUNDŽIĆU 'O vama kao liječniku sve najbolje, ali morate otići... Pa u sustav ste stavljali bivše kolege iz stranke'

Ines Strenja Linić
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Mostova saborska zastupnica i predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo Ines Strenja Linić poručila je u četvrtak ministru zdravstva Milanu Kujundžiću kako o njoj i njezinom liječničkom radu mogu govoriti samo njezini pacijenti dodavši kako o njemu kao liječniku može reći sve najbolje ali da je kao ministar loš i zato mora otići.

"20 godina radim kao kliničar, i magistrirala sam i doktorirala, a o mom radu mogu govoriti samo moji pacijenti", rekla je Strenja Linić komentirajući za Hinu Kujundžićevu današnju izjavu kako ona i šef njezine stranke Božo Petrov manje znače u hrvatskoj medicini nego on u hrvatskoj poljoprivredi.

Ne želi se, kaže, spuštati na osobnu razinu no dodaje kako je Milan Kujundžić kao ministar imao dovoljno vremena urediti sustav hitne pomoći.

"Hrvatsko je zdravstvo ispolitizirano, a Kujundžić je u zdravstveni sustav stavljao svoje bivše kolege iz Hrvatske zore", zaključila je Strenja Linić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:14