NOVI BRUTALAN SLUČAJ NA BANOVINI

MOSTRUM IZ PETRINJE Ilegalnom puškom ubio dva psa, policija u kući pronašla cijeli arsenal!

 Julije Katančević/CROPIX

PETRINJA - Nakon slučaja iz Hrvatske Dubice, kada je načelnik tamošnje općine iz puške usmrtio susjedovog psa, policija je zabilježila novi slučaj ubijanja pasa iz puške. Naime, petrinjskoj je policiji u srijedu 27. veljače, 46-godišnji muškarac s područja Petrinje dojavio da je u kanalu pored ceste u Taborištu, u vreći pronašao ubijenog svog psa mješanca i te nešto dalje, također u kanalu, psa njemačkog oštrodlakog ptičara, vlasništvo 54-godišnjeg sumještanina.

Policija je brzo otkrila počinitelja. Riječ je o 52-godišnjem muškarcu s područja Petrinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je u još u nedjelju, 24. veljače, na ulici u Taborištu iz lovačke puške za koju posjeduje nevažeći oružani list za držanje oružja, ubio navedene pse koje je potom odbacio u kanal.

'UBIO SAM GA JER JE ŠTETOČINA, A NE ZATO ŠTO MU JE VLASNIK SDP-ovac, I NE KAJEM SE' HDZ-ov načelnik koji je ubio susjedovog psića

Po nalogu Županijskog suda u Sisku pretražena je njegova kuća te je tom prilikom pronađena lovačka puška iz koje je usmrtio pse, zatim automatska puška, dvije ručne kubure, vojna bajuneta, dva lovačka noža za automatsku pušku, 20 okvira za automatsku pušku, te 960 komada raznog streljiva. Sve pronađeno je od njega oduzeto.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 52-godišnjeg Petrinjca je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, te zbog ubijanja ili mučenja životinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:01