MISTERIJ

MREŽAMA SE ŠIRI SNIMKA MUŠKARCA KOJI PO SOLINU ŠEĆE S NEČIM NALIK NA ORUŽJE Neki spominju snajper, a o svemu se oglasila i PU splitsko-dalmatinska

 
 Screenshot/Facebook

Neobična snimka proširila se u subotu navečer društvenim mrežama nakon što je objavljena na Facebook stranici Policija zaustavlja - Split. U objavi piše:

- Dojava iz Solina… Lik sa snajperom šeta po Solinu…

Iz komentara i objave može se zaključiti da su dojavu dobili oko 22 sata, a muškarac je navodno viđen u blizini dućana Tommy. Naveli su da se teško može znati radi li se o vatrenom ili airsoft oružju, prenosi Dalmacija danas.

Snimka je kratka, traje svega nekoliko sekundi, a muškarac je sniman iz daljine, pa je iz videa gotovo nemoguće zaključiti što on to nosi na leđima.

- U par navrata smo obišli uže i šire područje oko Meteriza, ali nismo nigdje zatekli nikoga. Nismo ni zaprimili dojavu da je netko hodao s bilo kakvim oružjem. Molimo građane da u takvim ili sličnim situacijama odmah obavijeste policiju, kako bismo mogli pravovremeno reagirati - rekla je Ana Čepić iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske za Dalmaciju danas, kad su ih nazvali da provjere informacije objavljene na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:01