PROMIŠLJENA ODLUKA

NAČELNIK PIROVCA I POTPREDSJEDNIK HNS-a OBJAVIO DA NAPUŠTA STRANKU 'Osnivam Fokus, jednu pozitivnu, novu i drugačiju stranku'

 
Ivan Gulam
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Načelnik Općine Pirovac Ivan Gulam poručio je u ponedjeljak kako napušta Hrvatsku narodnu stranku (HNS) kojoj je bio potpredsjednik te je najavio osnivanje nove stranke s "nizom načelnika i gradonačelnika" o čemu će, kaže, uskoro izvijestiti javnost.

Razloge napuštanja HNS-a detaljno je objasnio na svom Facebook profilu, a u kratkom razgovoru za ŠibenikIN rekao je da će se nova stranka zvati Fokus.

'Nakon više godina članstva od danas više nisam član HNS-a. Time prestaje i moja funkcija potpredsjednika HNS-a i predsjednika HNS-a Šibensko-kninske županije. Razlozi za takvu odluku koja se nije dogodila „preko noći“ su brojni, ali najviše me zainteresirala prilika da s mladim, obrazovanim i ideološki neopterećenim ljudima počnem graditi jednu pozitivnu, novu i drugačiju stranku. U mom fokusu i dalje ostaje vođenje prije svega Općine Pirovac i nastavak svih započetih projekata, od gradnje vrtića, pa do uređenje potrebne infrastrukture i uvjeta za ugodniji život i rad", napisao je Gulam.

Najavio je i nastavak aplikacija na svaki otvoreni natječaj kako bi se osigurala nova sredstva za Pirovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:00