DOBRA HRANA NA KIOSCIMA U NEDJELJU

NAJFINIJI magazin na JOŠ VIŠE stranica! U ovom broju: Vrijeme je za KOLINJE KAKVO NISTE NI SANJALI

ZAGREB - ‘Nama definitivno fale tapa-si’, kaže Željka Klemenčić, urednica Dobre hrane , dok ona i njezin tim završavaju novi, šesti broj najfinijeg magazina u državi.

‘Sve kuhinje svijeta imaju neke svoje karakteristične zalogajčiće. Svoje tapase. Zašto ih onda i Hrvatska ne bi imala?’

Ekipa Dobre hrane odlučila je ispraviti tu nelogičnost. Pripremili su tako verzije poznatog španjolskog predjela, ali na hrvatski način. Odluka je pala na ugriscima od bakalara i kozica, punjenom koromaču, ribljoj fritaji i još desecima drugih jednostavnih recepata kojima ćete zadiviti prijatelje sljedeći put kada navrate na večeru.

Nakon senzacionalnog uspjeha prvih pet brojeva magazina Dobra hrana, urednice su odlučile ispuniti najveću želju čitatelja koji su pisali na redakcijski e-mail - povećani broj stranica! Od ove nedjelje, za jednako sjajnu cijenu od 3 kune samo uz Nedjeljni Jutarnji, čitatelji će dobiti punih sto stranica raskošnog magazinskog papira i 73 savjeta i recepta.

Kako do magazina Dobra hrana

Novi broj Dobre hrane moći ćete kupiti ove nedjelje za 3 kune u megapaketu od 180 stranica samo uz Nedjeljni Jutarnji

Slavonsko kolinje

‘Ponekad moramo odati počast hrani koju jedemo’, otkriva nam Željka. Zato se s Mariom Kučerom zaputila u Slavoniju na svinjokolju s obitelji Galović, poznatim proizvođačima kulina. Kroz nevjerojatne fotografije prikazali su nam proces izrade mesnih delicija i sve to podbočili hrpetinom recepata kako da isto učinite i kod kuće.‘Presretni smo što idemo na veći broj stranica’, nastavlja Željka. ‘Nikada prije nije izašao magazin o hrani s ovoliko sadržaja.’

Rekordne prodaje

Nedjeljni Jutarnji, prema najnovijim podacima međunarodnih organizacija, ostvaruje rast naklade od 30% u 2011. godini. Prodaja Dobre hrane također kontinuirano raste pa je tako prošli broj prodan u 45 tisuća primjeraka.

Ukradi večeru

Tu su i standardne rubrike poput ‘Ukradi večeru’ koja ponovno donosi najbolje i najjeftinije recepte, ali i slatke teme poput najboljih recepata za kolače s maslinovim uljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:02