KOLODVOR U TUZI

NAJTUŽNIJI POVRATAK S MATURALNOG PUTOVANJA IKADA Šibenski učenici vratili se u Hrvatsku bez omiljenog Ante Mikulandre

    AUTOR:
    • Ante Talijaš

  • OBJAVLJENO:
  • 04.09.2017. u 13:05

Profimedia, privatni album

 

Nakon pogibije šibenskog maturanta Ante Bare Mikulandre u Pragu, u ponedjeljak nešto iza 11 sati u Šibenik su s tragične maturalne eskurzije vratili učenici Prometno-tehničke škole. Dio od pedeset učenika izašao je u Murteru i Vodicama, dok je najveći dio s nastavnicima autobus dovezao na Autobusni kolodvor u Šibeniku. Učenike su na peronu broj 14 dočekali roditelji te ih svojim automobilima odvezli kući, doznali smo od djelatnika šibenskog kolodvora.

Inače, bilo je najavljeno da će autobus učenike dovesti na parkiralište ispred marketa na Vidicima, ali je taj plan promijenjen, po svemu sudeći, kako bi se izbjegli novinari.

Ante Bare Mikulandra, 19-godišnji mladić iz Bilica u nedjelju ujutro preminuo je na licu mjesta nakon pada s balkona sobe hotela Plaze u središtu Praga. Očevid i istražne radnje ovog tragičnog događaja obavila je praška policija, a o tome još nema službenih informacija.

Neslužbeno se doznaje da je nesretni mladić otvorio vanjska sobna dvometarska dvokrilna vrata (francuski balkon) kako bi popušio cigaretu. Navodno je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao preko željezne zaštitne ograde s više metara visine u dvorište hotela.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo