MRAK

NAŠ TURISTIČKI BISER ZBOG KORONAKRIZE NAJAVIO REDUKCIJE JAVNE RASVJETE 'Zbog drastičnog smanjivanja prihoda prisiljeni smo smanjiti troškove'

 
Omiš u sumrak
 Volha Kavalenkava / Panthermedia / Profimedia

Pandemija koronavirusa u blokadu je bacila većinu svijeta, a zbog strogih restrikcija čiji je cilj usporavanje širenja zaraze gotovo su sve zemlje suočene s velikim smanjenjem gospodarske aktivnosti.

Vidljivo je to i u Hrvatskoj gdje je Vlada objavila već dva paketa pomoći ekonomiji kako ne bi došlo do potpunog sloma. No, posljedice se svejedno osjećaju, praktički u svim sferama društva.

Među onima koji su ostali bez značajnog izvora prihoda je i Grad Omiš koji je prisiljen rezati troškove pa su tako, između ostalog, najavili i redukciju javne rasvjete, objavio je Grad na svojoj službenoj Facebook stranici.

- Zbog novonastale situacije oko virusa Covid-19 (tzv. „koronavirusa“) i drastičnog smanjivanja prihoda Grada Omiša, potrebno je vršiti i smanjenje troškova tj. rashoda, te će se, između ostalog, na području Grada Omiša vršiti redukcija javne rasvjete.

Molimo za razumijevanje novonastale situacije - stoji u objavi Grada na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:53