BLAGDANSKO IZNENAĐENJE

NEKE NAŠE OPĆINE STUDENTIMA DAJU BOŽIĆNICE OD ČAK 1000 KUNA! A jedan grad kuverte s novcem namijenio je za šest tisuća mališana!

 Tom Dubravec / CROPIX

Grad Varaždin i ove godine za božićne blagdane svim maloljetnicima isplaćuje božićnicu u iznosu od 120 kuna, potvrdili su to iz ureda za odnose s javnošću Grada Varaždina, a prenio je portal Srednja.hr, navodeći kako mladi nisu zaboravljeni u još dvije općine Varaždinske županije, a to su Veliki Bukovec i Martijanec.

Naime, spomenute općine svojim studentima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana dodjeljuju novčanu pomoć u iznosu od čak 1000 kuna.

Kad se govori o Varaždinu, riječ je o rođenima između 1. siječnja 2001. i 31. prosinca 2018. godine s prebivalištem na području Varaždina, a božićnica se isplaćuje onima koji se nalaze u bazi podataka Upravnoga odjela za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo.

Božićnicu od 120 kuna dobit će više od 6000 mladih Varaždinaca, a u gradskom proračunu za tu je svrhu osigurano 802.560 kuna.

Isplate dječjih božićnica u Varaždinu već su krenule krajem prošloga tjedna, a stižu na adrese prebivališta, objavio je portal Srednja.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:53