RAZGOVORI (NE)UGODNI

NEOBIČAN SUSRET NA MARKOVOM TRGU Nezadovoljni vijećnici sjednicu Skupštine odrađuju vani, Plenković ušao u raspravu s njima

 
Nezadovoljni vijećnici
 Anka Mrak Taritaš / Facebook

Oporbeni vijećnici zagrebačke Gradske skupštine odlučili su s Markovog trga sudjelovati na virtualnoj sjednici Skupštine.

- Mi smo došli na sjednicu Skupštine iako su HDZ i Bandić u strahu od rasprave odlučili da će se održati virtualno. Stolce smo donijeli sa sobom i sjedit ćemo ispred Skupštine, kad nas već ne puste unutra jer ne žele sjednicu da se ne vide razmjeri štete koju Bandić čini Zagrebu, napisala je Anka Mrak-Taritaš.

U jednom trenutku na Markovom trgu pojavio se premijer Andrej Plenković koji se nekoliko minuta zadržao u razgovoru s nezadovoljnim vijećnicima.

- Ja mislim da ćete virtualno sve riješiti, djelujete mi jače od Zagrebačkog summita na vrhu, ja sam imao cijelu Europu jučer na videu, a vi ste tu na suncu, odlični ste, komentirao je Plenković.

- Je li ovo prijavljen skup? Meni se čini da je vas više od 20 ovdje. Drugi put ću ja ovima iz Europe reći da se nađemo na Markovom trgu. A vas ste mi dvije malo preblizu, rekao je Plenković Radi Borić i Anki Mrak-Taritaš.

Prijenos sjednice Gradske skupštine možete pratiti ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:27