BIZARNO

NEOBIČNA NAGRADNA IGRA OSJEČKOG HNS-a 'Osvojite glavnu nagradu, dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom'

 
 Boris Kovačev / CROPIX

Osječka mladež HNS-a objavila je na svojoj Facebook stranici neobičnu nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada provođenje dana s predsjednikom te stranke Ivanom Vrdoljakom.

Uvjeti za nagradnu igru su ti da je potrebno u inbox Facebook stranice Mladi HNS-a Osijek poslati fotografiju Osijeka. Oni će zatim na toj stranici objaviti sve poslane fotografije, a deset fotografija s najviše lajkova autorima tih fotografija daje glavnu nagradu - dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom.

Fotografije trebaju biti poslane do 28. studenog, a organizatori pozivaju mlade iz Osijeka da na fotografijama pokažu mjesta koja su im zanimljiva, na kojima provode slboodno vrijeme, uz koja ih vežu lijepe uspomene.

'Pozovite prijatelje iz ulice ali i one koji su otišli na studij ili rad u neki drugi #grad da podsjete nas a i sebe na ulice, parkove, prirodu i znamenitosti koje skriva naš grad. U ovom nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina', stoji u objavi na Facebooku Mladi HNS-a Osijek.

Ubrzo nakon objave uslijedile su i reakcije na društvenim mrežama. Tako je saborski zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru napisao da mu se čini kako HNS-ovci baš ne razumiju razliku između nagrade i kazne.

'Čovjek bi očekivao da bar HNSovci razumiju razliku između nagrade i kazne, ali čini se da je koaliranje s HDZom ostavilo posljedice...', napisao je Glavašević.

Oglasila se i novinarka Maja Sever.

'10 fotografija s najviše lajkova donosi dnevno druženje s Ivanom Vrdoljakom! Požurite', napisala je na Twitteru.

Nakon nekoliko sati, reagirao je i sam Ivan Vrdoljak, također na Facebooku.

'Mladi kao mladi, s njima nikad ne znaš u kakvoj ćeš nagradnoj igri završiti, u evoluciji ili revoluciji. Javila mi se i supruga na nagradnu igru, ali nije poslala fotke Osijeka, nego sebe i naše djece', napisao je, među ostalim, Vrdoljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:03