VIŠESTRUKI RECIDIVISTI

NEPOPRAVLJIVI U tri godine čak 13 puta ignorirao zabranu vožnje, no on je mala beba za jednog Slavonca: 'Nema ni vozačku, a skupio je 1509 kazni'

 
Ilustracija, arhiva/ Policijske snimke prebrze vožnje
 Danijel Soldo / CROPIX

Nepopravljivi 43-godišnjak kojeg su zaustavili prometni policajci Policijske postaje Belišće nakon uvida u policijsku evidenciju odmah je uhićen te mu prijeti zatvorska kazna.

Kako izvješćuje Policijska uprava osječko-baranjska, 43-godišnjak godinama krši prometna pravila i vozi pod zabranom. U konkretnom slučaju policajci su 43-godišnjaka zaustavili u utorak na cesti između Kitišanaca i Gata, na valpovačkom području, za upravljačem automobila iako nije smio voziti jer mu je zbog prijašnjeg prometnog prekršaja izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije.

Policajci su potom od operativnog centra dobili informaciju da je 43-godišnjak višestruki prometni recidivist jer je u posljednje tri godine čak 13 puta pravomoćno osuđen zbog ignoriranja zabrane vožnje! Nakon tog saznanja policajci su mu rekli da iziđe iz vozila, a potom su ga uhitili i odvezli u Policijsku postaju Belišće. Kako doznaje Glas Slavonije, nepopravljivi vozač bit će doveden pred prekršajnog suca i, po svemu sudeći, očekuje ga poduže "hlađenje" u zatvoru.

Inače, rekorder po broju prometnih prekršaja u Slavoniji, ali i u Hrvatskoj, vozač je iz Semeljaca, o kojem smo izvještavali u nekoliko navrata. Čovjek nikada nije polagao vozački ispit, ali to ga nije spriječilo da u svom "vozačkom" stažu po Semeljcima i okolici do 2016. ne nakupi nevjerojatnih 1509 prometnih prekršaja. Nekoliko je puta bio i na triježnjenju zbog vožnje u pijanom stanju. I svaki je put nakon izlaska iz policije opet sjeo u automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:03