NEMA MU TRAGA

NESTAO ŽUPNIK IZ ŽUPE KOJU JE NEKADA VODIO DANAŠNJI BISKUP VLADO KOŠIĆ Fra Barišić je posljednji put viđen prije nekoliko dana, policija moli pomoć

 
 nestali.hr

Fra Igor Barišić (38), župnik iz Hrastovice, mjesta u okolici Petrinje, netragom je nestao prije nekoliko dana, a informaciju o tome je nakon prijave sisačko-moslavačkoj Policijskoj upravi objavila i Nacionalna evidencija nestalih osoba na svojoj web stranici nestali.hr.

Barišić je rodom iz Slavonskog Broda, a prebivalište ima u Hrastovici, u kojoj vodi župu, koju je svojedobno, inače, vodio današnji sisački biskup Vlado Košić. Visok je 170 centimetara, ima ravnu crnu kosu, slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka, 21. kolovoza, nosio je donji dio trenirke i tamniju majicu kratkih rukava te tenisice nepoznate marke i boje.

Drugih informacija o njegovu nestanku nema, a policija moli da svi koji imaju bilo kakvu informaciju o fra Barišiću to dojave ili najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192 ili pak na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

nestali.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:38