SVE ZBOG GLASNE GLAZBE

NEVIĐENA DRAMA U DOMU ZA STARIJE O NEMOĆNE Slijepi muškarac se napio, raspalio glazbu svojoj sobi, bježao od policajaca, morali su ga vezati!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.12.2017. u 17:35

Reportage in the Amaryllis Nursing Home in Nice, France. Leisure room., Image: 253934188, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, BSIP
Ilustracija / Profimedia, BSIP

U Domu za starije i nemoćne osobe, na Obali kneza Trpimira u Zadru, 47-godišnji korisnik napio se i zatim terorizirao ostale korisnike Doma, piše zadarski.hr.

U petak, nešto poslije 19 sati, muškarac, koji je inače slijep, "raspalio" je glazbu u svojoj sobi, a kad su se drugi štićenici požalili na buku i zamolili ga da se stiša, on ih je ignorirao.

Kako su se pritužbe nastavile, slijepi 47-godišnjak postao je agresivan pa je morala intervenirati i zadarska policija.

Pijani muškarac "plavce" je, piše zadarski.hr, vrijeđao te omalovažavao, a odbio je i alkotestiranje.

Iako slijep, pokušavao je pobjeći od policajaca, a u trenutku kada su ga oni primili za ruke, počeo se silovito opirati, pa su ga policijski službenici morali silom savladati i vezati.

Muškarac je odvezen na Odjel psihijatrije zadarske Opće bolnice, gdje je i zadržan, a protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo