'ČIJI JE OVO PAS?'

NEVJEROJATNA BEŠĆUTNOST Otočaninu se nije svidio kupljeni pas gonič pa ga pustio da se 24 sata vozi na trajektu na relaciji Split-Hvar!?

 Slobodna Dalmacija

Posljednja 24 sata na trajektu „Tin Ujević" koji vozi na liniji Split - Stari Grad, boravi pas zavezan na palubi kojega nitko ne želi preuzeti. Iz Jadrolinije smo doznali da je njegovo mučno putovanje započelo jučer u 14.30 kada ga je vlasnik uputio u Stari Grad, no nitko ga po dolasku nije dočekao. Već je po povratku u Split u 19.30 bilo jasno da je prepušten sam sebi, no posada ga nije htjela pustiti da luta i nakon što su se sinoć u 22.30 vratili u Stari Grad te su ga nahranili i ostavili sa sobom, piše Slobodna Dalmacija.

Taj navodno lovački pas, kako se može iščitati po komentarima revoltiranih splitskih volontera koji su upozorili na slučaj, je prespavao na brodu, no ni jutros ga nitko nije dočekao u Splitu. U međuvremenu je posada uspjela doći do novog vlasnika koji ga je trebao preuzeti u Starom Gradu jutros u 10.30, no pas mu se navodno nije svidio te ga je poslao natrag za Split.

Pravi vlasnik koji ga je poslao Hvaraninu najavio je da će ga preuzeti, no volonteri upozoravaju da ga ne smije dobiti netko tko ga je ostavio da se cijeli jedan dan vozi zavezan na palubi, dok cijelo vrijeme zavija i laje te ovisi o milosti posade i . Na stranicama udruga za zaštitu životinju pojavili su se i komentari osoba koje su ga navodno i prije viđale u kavezu na istom trajektu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:35