NEUGODNA 'ČESTITKA'

NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO Vatrogasac 20 sati gasio veliki požar kod Šibenika, riskirao život, a za nagradu dobio kaznu za pogrešno parkiranje!?

 
U krugu: kazna
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Vatrogasci biličkog DVD-a koji su sa svojim kolegama ovaj vikend gasili veliki požar na području Dubrave i Bilica, požali su se kako je njihov kolega Edi Mikulandra, nakon što je 20 sati bio na požarištu dobio neugodnu “čestitku“ šibenske policije, piše Slobodna Dalmacija.

Policija mu je, naime, ostavila kaznu zbog pogrešnog parkiranja na vjetrobranskom staklu automobila iako je imao istaknutu službenu vatrogasnu oznaku.

- Zahvalama nikad kraja pa tako se i sada zahvaljujemo P.U. ŠIBENSKO-KNINSKOJ koja je ZALIPILA KAZNU našem vozaču Ediju Mikulandri koji je 20 sati proveo na požaru i parkirao na parapet ispred dvd-a i uz to imao službenu oznaku na vjetrobranskom staklu "VATROGASCI 193" te zaklonio nama pristup. Hvala gospodo od srca!!!! P.S. Zahvaljujemo i gospođi koja je slikala auto i poslala policiji sliku te ih zvala - stoji u objavi DVD-a Bilice na Facebooku.

Ispod posta su se javili građani koji su poručili vatrogascu da im prosljedi kaznu koju će platiti umjesto njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:07