BRZA ZARADA

NIJE JOJ PRVI PUT Psihologinja iz Novoga Marofa otvorila pitanje za pola milijuna kuna na kvizu HRT-a, a kući odnijela 125.000

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.11.2017. u 21:27

HRT

Miljenka Ivec

 

U petnaestome ovosezonskom izdanju HRT-ova kviza Šifra, prikazanome večeras na Prvome programu Hrvatske televizije, psihologinja Miljenka Ivec iz Novoga Marofa uspjela je ponoviti nedavni pothvat studenta Tvrtka Pleića iz Donjega Miholjca i otvoriti pitanje za pola milijuna kuna.

U razmjerno kratku vremenu uspjela je, uz malo sreće, ponuditi točne odgovore na svih petnaest postavljenih pitanja i doći do polumilijunskoga zadatka. Odustala je na vrijeme i kući odnijela 125 tisuća kuna. Natjecateljicu Miljenku Ivec šire gledateljstvo pamti i po uspješnim nastupima u popularnim HRT-ovim kvizovima Najslabija karika i 1 protiv 100. Već je u kvizu 1 protiv 100 uspjela osvojiti više od 200 tisuća kuna i time se svrstati među najuspješnije sudionike kvizova na Hrvatskoj radioteleviziji.

HRT

Joško Lokas i Miljenka Ivec

 

Posljednja su tri tjedna izrazito plodonosna za natjecatelje koji sudjeluju u HRT-ovim kvizovima. Uz prije spomenutoga Tvrtka Pleića koji je nedavno u kvizu Šifra osvojio 125 tisuća kuna, podsjetimo i na pravi mali podvig u nastavku HRT-ova kviza Potjera koji su gledatelji mogli pogledati u četvrtak 16. studenoga, kad je tročlana momčad predvođena sjajnim Fabijanom Čorkom, studentom Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, uspjela pobjeći lovcu i kući odnijeti zasluženih 240 tisuća kuna.

HRT

Miljenka Ivec

 

‘Svi ovi uspjesi naših natjecatelja pokazatelj su budućim natjecateljima da s pravim igračkim stavom, uz malu dozu sreće, ništa nije nemoguće. Stoga pozivam sve zainteresirane da se s pozicija u foteljama ispred malih ekrana prebace na natjecateljska mjesta u studiju i provjere svoje znanje na terenu’, poručio je urednik HRT-ovih kvizova Šifra i Potjera Igor Grković. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

ELIPSO

Izdvajamo