SANDRA KRIŽANEC NOVA VODITELJICA

Nije vodila 'Otvoreno': Hloverki POZLILO nakon što su joj rekli da je žele MAKNUTI s malih ekrana?

S HTV-a sve to niječu i ponavljaju da je razlog Hloverkinog izostanka isključivo zdravstvene prirode
 Boris Kovačev/CROPIX

ZAGREB - Umjesto Hloverke Novak-Srzić 'Otvoreno' je u utorak na temu ljubavi Hrvata prema sapunicama vodila Sandra Križanec. Razlog tome, kako doznajemo s HTV-a, nisu apeli članova Hrvatskog novinarskog društva da se zbog učestalih optužbi radi korupcije i kontinuiranog negativnog imidža u javnosti (s čime su se na posljednjoj sjednici Programskog vijeća HRT-a složili pojedini vijećnici kao i Nada Zgrabljić Rotar, predsjednica PV-a, te Silvija Luks, predsjednica Nadzornog odbora HRT-a) voditeljica makne s ekrana.

- Hloverki Novak-Srzić predvečer je pozlilo. Umjesto Mislava Togonala, koji također vodi 'Otvoreno', a u utorak je bio na godišnjem odmoru, ovu će emisiju preuzeti Sandra Križanec - kaže Dorotea Lazanin-Jelenc, glasnogovornica HRT-a.

Neslužbeno doznajemo da Hloverki doista jest pozlilo, ali nakon višesatne rasprave s Draženom Miočićem, v.d. glavnim urednikom Informativnog programa HTV-a, koji joj je, navodno, prenio želju šefova da se na neko vrijeme skloni s malih ekrana. Hloverka je tome bila izrazito nesklona, ali je naposljetku ipak popustila. To se zbilo nepuna tri sata prije početka emisije koju je trebala voditi, pa se tek onda počela tražiti zamjena. Kocka je pala na Sandru Križanec, jer je ona već ranije vodila 'Otvoreno', pa je Sandra, kako neslužbeno doznajemo, navodno oborila rekord u brzoj vožnji od Osijeka do Zagreba kako bi stigla na početak emisije.

S HTV-a sve to niječu i ponavljaju da je razlog Hloverkinog izostanka isključivo zdravstvene prirode. Čim joj bude bolje, kažu, vratit će se u 'Otvoreno'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:13