PJESMOM DO VIP STATUSA

NIVES CELZIJUS DAN POSLIJE Zvijezda hrvatskog estradnog neba objasnila zašto je uopće pozvana na inauguraciju

ZAGREB Među brojnim VIP gostima koji su uveličali inauguraciju Kolinde Grabar-Kitarović, našla se i estradna zvijezda Nives Celzijus.

Nives je za novu hrvatsku predsjednicu snimila obradu pjesme 'Kolinda' iz 1967. po kojoj je ona dobila ime, a u intervjuu za RTL izjavila je kako smatra da je samim pozivom na inauguraciju novoizabrana predsjednica odlučila provesti o čemu je i ranije govorila - da će podržati manjine u Hrvatskoj.

'Mislim da je samim time što me predsjednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to tajila', kazala nam je.

Pjevačica misli da je Kolinda Grabar-Kitarović upravo tim činom pokazala kako ravnopravno gleda na sve građane i da smo mi svi, i kao manjina građani Hrvatske.

Nives Zeljković ispričala je kako se to dogodilo zbog njene nedavne glazbene 'uspješnice' naziva 'Kolinda' u kojoj je opjevala novoizabranu hrvatsku predsjednicu.

'Znali smo, pretpostavljali smo, da će i predjsednica i njen ured shvatiti da je riječ zapravo o jednoj, dobroj namjeri.'

'To što sam rekla - ta pjesma je snimljena k'o zeka - to je vesela pjesma, simpatična pjesma koja nekako, ono, prenosi taj optimizam koji svi očekujemo.'

'Nije bila riječ o nekoj parodiji. Htjeli smo prepjevati pjesmu za koju smo znali da će biti dobar marketinški trik za mene samu. U pitanju je bio taj pravi trenutak, a s druge strane, predsjednica je po toj pjesmi dobila ime i sve se to nekako jako lijepo uklopilo', objasnila je Nives u intervjuu za RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:28