IMAO ODOBRENJE OBITELJI

Norina majka i njegova supruga rade zajedno: Evo zašto se šef HDZ-a prisjetio preminule curice

Boris Kovačev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / CROPIX

'Na današnji dan rođena je i malena Nora Šitum. Danas bi slavila svoj 9. rođendan. Prisjetimo se njene hrabrosti i osmijeha koji su nas ujedinili u dobroti i humanosti. Prisjetimo se sve dječice koja trebaju našu pomoć i potporu. Ne samo danas, već svakoga dana', tako je na svom Facebook profilu u srijedu pisao Tomislav Karamarko.

Njegov je status naišao na brojne burne reakcije. Neke od njih bile su pozitivne, ali većini se nije svidjelo spominjanje djevojčice koja je izgubila bitku za život protiv teške bolesti na bilo čijem službenom profilu. Politički protivnici ovaj su Karamarkov potez doživjeli kao jeftino skupljanje političkih bodova.

No, kako doznajemo iz izvora bliskih obitelji Karamarko, status koji je jučer objavio predsjednik HDZ-a zajedno s fotografijom malene Nore Šitum objavljen je uz odobrenje obitelji Šitum. U potpisu izvora fotografije na statusu stoji da je riječ o fotografiji obitelji Šitum.

Karamarko se na rođendan djevojčice Nore, a povezuje ih to da su rođeni na isti dan i u istom gradu, prisjetio borbe djevojčice i njezine obitelji. Inače, obitelji Šitum i Karamarko povezuje i to da Đana Atanasovska, Norina majka, i Ana Karamarko, supruga prvog čovjeka HDZ-a, rade zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:23