PROMET

NOVA REGULACIJA U SPLITU IZAZVALA POMUTNJU Pogledajte nevjerojatnu reakciju vozačice Mercedesa koja je nepropisno skrenula i ušla u pogrešan smjer...

 
 screenshot / Tom Dubravec / Cropix

Isijavanje vrućine iz splitskog asfalta u kombinaciji s novom prometnom regulacijom kroz trajektnu luku, izazvala je u utorak nervozu kod pojedinih vozača.

Usprkos brojnim najavama i upozorenjima “Hrvatskih cesta”, brojni su se teško snalazili i očito nisu pridavali puno pažnje okomitoj i vertikalnoj signalizaciji, a najveći broj kršenja prometnih propisa nove regulacije zabilježili smo kod spomenika dr. Franje Tuđmana na ulazu u luku, piše Slobodna Dalmacija.

Tako u videu našeg fotoreportera Toma Dubraveca možete vidjeti motociklista koji je kasno shvatio da vozi u pogrešnom smjeru pa je stao sa strane i pričekao da prođe policajac kako bi se okrenuo i vratio u pravi smjer.

Osim toga, posebno je nevjerojatna reakcija vozačice sivog Mercedesa koja je s parkirališta nepropisno skrenula prema Pazaru i tako ušla u pogrešan smjer.

Inače, prije nove prometne regulacija s izlaza iz parkirališta na Rivi nije bilo dozvoljeno skretanje ulijevo, a sada zbilja nije pametno ponavljati takav prekršaj, jer ulaskom u pogrešan smjer riskirate vrlo neugodnu i kobnu nesreću, ne samo za vas, već i za ostale sudionike u prometu, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:23