USRED EMITIRANJA

NOVI DETALJI IZ STUDIJA 4 Šuker je propao dvaput: 'Načas je izgledalo da je sve u redu, ali je onda ponovno počeo tonuti'

Voditeljica Tončica Čeljuska kazala je kako se nadala da 'gledatelji ne vide da je Šuker potonuo'
 HRT screenshot / HRT screenshot

- Kaj se tu ima pričati? Ja sam sjedio, stolac je počeo curiti, a nisam se uzbuđivao jer sam znao da to negdje mora stati - uz smijeh kaže Ivan Šuker koji je u utorak usred HTV-ova Studija 4 pred TV kamerama potonuo na stolcu na kojem je sjedio.

- Priznajem, nije bilo lako mirno gledati kako se bivši ministar financija neplanirano spušta. Htjela sam u prvi mah reagirati, ali kako je gospodin Šuker mirno, kao da se ništa ne događa, nastavio govoriti o socijalnoj politici, suzdržala sam se jer sam pomislila kako je kamerman možda u kadar uhvatio samo Šukera, bez mene i drugog gosta Ljube Jurčića. Ponadala sam se da gledatelji možda i ne vide da je stolac na kojem sjedi Šuker popustio - objašnjava Tončica Čeljuska u čijem je Studiju 4 istaknuti član HDZ-a u utorak navečer doslovno potonuo.









- Gospodin Šuker je nastavio govoriti o uvođenju osobnog identifikacijskog broja, a onda je riječ, kamenog lica, preuzeo Ljubo Jurčić. Dok je Jurčić pričao, Šuker je, mimo kamera, prionuo popravku stolca na kojem je sjedio. Kada se kamera opet prebacila na njega, načas je izgledalo da je sve u redu, ali je onda Šuker ponovno počeo tonuti. Stolicu je do kraja emisije probao još jednom popraviti, ovaj put uspješno. Srećom. Jer, da je i taj put potonuo, mislim da se nitko od nas troje ne bi mogao suzdržati od smijeha - kaže Čeljuska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:56