NEPOŽELJNI GOST

NOVI POKUŠAJ NAPADA? U bolničku sobu bespomoćne žrtve iz Solina upao nepoznati muškarac, pobjegao nakon što je cimerica viknula

 
 Joško Ponoš / Ilustracija / HANZA media

Nepoznati muškarac pokušao je u ranim jutarnjim satima ući u bolničku sobu B.R.(38), žrtve brutalnog napada u Solinu u ponedjeljak oko ponoći. Na vratima sobe u prizemlju KBC Split primijetila ga je gospođa koja leži u susjednom krevetu te ga glasno upitala što želi, piše Slobodna Dalmacija.

Na njezine riječi probudila se i B.R. koja je spavala u svom krevetu te je i ona vidjela istu osobu. Kad je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao.

Neposredno nakon neugodnog posjeta došli su policijski službenici Prve policijske postaje Split i razgovarali s B.R. i njezinom cimericom koja je podrobno opisala posjetitelja.

B.R. nije mogla točno opisati kako je on izgledao jer je još uvijek bila u polusnu kad ga je vidjela. Međutim, njezina cimerica je unatoč poodmakloj dobi lucidno opisala muškarca. Navela je visinu, građu, boju kose i odjeću u kojoj je bio.

- Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kad smo ga primijetile - rekla je službenim licima B.R.

Nakon ovog događaja splitska policija razmatra koji oblik zaštite će pružiti ženi koja leži bespomoćna na krevetu s frakturama obje noge, desne ruke i lica. Do sad su se pouzdavali u bolničko osoblje koje ionako ima previše obveza te ne može dežurati u sobi cijeli dan i noć, piše Slobodna Dalmacija.

Za napadačima koji su polomili 38-godišnjakinju još se uvijek traga, za sad je poznato da ih je bilo više. Nesretnu ženu sačekali su oko 23,30 sati na predjelu Mezanovci i divljački je namlatili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:04