BEZOBRAZLUK

NOVI PRIZORI SRAMOTE NA ODMORIŠTU Pogledajte što je sve s Vrata Jadrana ovaj čovjek pobacao u provaliju na čijem dnu prolazi željeznička pruga

 
 Matija Djanjesic / Screenshot YouTube, CROPIX

Nekoliko sati nakon što smo objavili snimku nepoznatog muškarca kako se na poznatom odmaraištu Vrata Jadrana kod Rijeke rješava smeća koje mu je preostalo nakon određene gradnje fotoreporteri CROPIX-a snimili su kako taj ilegalni otpad još stoji ondje.

Podsjetimo, čitatelj koji nam je poslao snimku ovako je opisao šokantan prizor: - U utorak prijepodne vraćao sam se iz Rovinja prema Zagrebu i kratko zastao na odmorištu Vrata Jadrana. Nedugo nakon mene, stigao je muškarac u kamionu, zaustavio se uz samu ogradu i počeo iz vozila vaditi nekakve daske, cijevi i slične stvari te ih je mrtav-hladan pobacao preko ograde.

Uzeo sam mobitel i snimio nekoliko kadrova. Ispod tog nadvožnjaka se, koliko znam, nalazi šuma, mislim i željeznička pruga. Ne razumijem kako su ljudi u stanju napraviti ovako nešto. Pogotovo s obzirom na to da to da smo turistička zemlja i zapravo svi više-manje živimo od čistog okoliša - prepričao nam je čitatelj.

Nakon što je pobacao sav otpad, muškarac je ušao u auto i otišao.

Snimka je nastala jučer, a otpad je još uvijek ondje gdje ga je nepoznati mušakarc i bacio...

FOTOGALERIJA: Građevinski otpad na Vratima Jadrana

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:02