SUVREMENO RJEŠENJE

NOVI SERVIS SLOBODNE DALMACIJE Na portalu 'Croatia Tickets' kupite karte za najbolje turističke sadržaje

Novi portal nudi informacije o svim pravcima putovanja u cijeloj zemlji svim prijevoznim sredstvima, karte za sva putovanja sa svim detaljima prijevoznika, cijenom karte, trasom putovanja, a gostima će biti ponuđena karta za sve nacionalne parkove Hrvatske, muzeje, koncerte, restorane,te informacije o svim događanjima u destinaciji i njezinu okruženju

- Mnogi tour-operatori nam kažu kako oni naprave sve za ugodan i bezbrižan odmor svojih gostiju u Hrvatskoj, a onda cijeli trud padne u vodu pred traumom hoće li gost kada stigne na obalu naći i kartu za trajekt koji će ih dovesti do željenog otoka, hoće li pronaći ulaznicu za nacionalni park, muzej, trajekt...

Projekt "Slobodne Dalmacije" nazvan "Croatia Tickets" ponudio je odgovor na sva ta pitanja i zato mu je Hrvatska turistička zajednica ponudila potporu kao nacionlnoj aplikaciji koja će gostima omogućiti do detalja isplanirati svoj odmor - kazao je Ratomir Ivičić, direktor HTZ-a na predstavljanju "Croatia Tickets" - novog portala "Slobodne Dalmacije", upriličenom u četvrtak za turističke djelatnike Hrvatske u sklopu Dana hrvatskog turizma u Opatiji.

Pozdravljajući prisutne Miroslav Ivić, predsjednik Uprave "Slobodne Dalmacije" kazao je kako se radi o velikom, novom i zanimljivom projektu naše kuće, tradicionalno okrenute turizmu kroz mnoga izdanja, projekte i akcije, među kojima bi "Croatia Tickets" trebao biti jedan od najsveobuhvatnijih turističkih portala prilagođenih željama gostiju. Novi portal, kazao je Ivić, suvremeni je on-line servis za prodaju karata za turističke sadržaje u cijeloj Hrvatskoj, kojim se promoviraju ljepote zemlje i njezina sveukupna turistička ponuda.

- "Croatia Tickets" rodio se kao rješenje za turiste našeg vremena, suvremene, znatiželjne i dinamične. To je multifunkcionalni turistički servis kojim će se sve poznato u hrvatskom turizmun dodatno promovirati, a sve nepoznato predstavljati i otkrivati našim gostima. Sve ono u što se naši gosti zaljube pretražujući ovaj portal, imaju mogućnost odmah i kupiti.

Na "Croatia Ticketsu" mogu se dobiti informacije o svim pravcima putovanja u zemlji i to svim prijevoznim sredstvima, karte za sva putovanja sa svim detaljima prijevoznika, cijenom karte i trasom putovanja. Također će gostima biti ponuđena karta za sve nacionalne parkove Hrvatske, muzeje, koncerte, restorane, ali i inforacije o svim događanjima u destinaciji i njezinu okruženju u razdoblju od tjedan dana - kazala je na predstavljanju Ivana Vladović, autorica projekta i direktorica Marketinga "Slobodne Dalmacije".

O načinima kako će gost doći do izleta, svih informacija o destinaciji i konkretnog dobivanja ulaznica za događanja ili posjete, govorio je Nino Tocigl, voditelj digitalnih medija naše kuće, koji je praktično pokazao kako se jednostavno i lako može doći do ulaznica za koje se inače satima čeka u redovima pred nacionalnim parkovima, muzejima ili u trajektnim pristaništima. Odabrana karta stiže na mail-adresu kupca koji je isprintanu potom ima kao ulaznicu ili rezevaciju za turistički sadržaj.

Među onima koji ovaj centralizirani sustav prodaje karata za sve turističke sadržaje u Hrvatskoj ocjenjuju odličnim i za svoje buduće poslovanje su i Muzej grada Splita, o čemu je tom prilikom govorila ravnateljica Elvira Šarić Kostić, ali i ravnatelj NP Krka Tonči Restović, ističući kako je taj park ove godine posjetilo 800 tisuća posjetitelja, a sa "Croatia Ticketsom" očekuju i još bolje rezultate.

U sustavu prodaje putem "Croatia Ticketsa" su i "Jadrolinijine" karte na međunarodnim relacijama Dubrovnik-Bari i Split-Ancona, o čemu je tom prilikom govorio Alan Klanac, predsjednik Uprave "Jadrolinije", dok je projekt pozdravio i direktor UHPA-e Željko Trezner naglašavajući kako će i taj portal biti izazov agencijama da unaprijede svoje poslovanje. Cijeli projekt prati i Mastercard koji u svojem poslovanju promiče kulturu putovanja, a Croatia Ticketsom će se spojiti tehnologija, putovanja i stvorit će se platforma za veliku bazu korisnika do kojih je drugim kanalima teško doći, kazala je Aleksandra Babić iz "Mastercarda".

Inače, Croatia Tickets će biti dostupan uskoro i putem interaktivnih kioska u nekoliko velikih gradova Hrvatske objedinjavajući funkciju turističkog informiranja i kupnje karata, rečeno je na predstavljanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:08