KRITIZIRALI PREMIJERA

NOVI UDAR NA MILANOVIĆA IZ RIJEKE 'Tajming za smjene u Vladi je loš, još ćemo mi o tome razgovarati'

I Zlatku Komadini i Vojku Obersnelu je žao što je došlo do smjene dvojice ministara
Rijeka, 110111.Danas je u stranackim prostorijama SDP u Rijeci odrzana tiskovna konferencija Zupanijske organizacije SDP Primorsko-goranske sa temom o pripremi te stranke za buduce parlamentarne izbore.Lijevo : Zlatko Komadina potpredsjednik stranke SDP i koordinator 8 izborne jedinice, Vojko Obersnel voditelj sektora Rijeka .Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Željko Šop / CROPIX

RIJEKA - Čelnik primorsko-goranskog SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina prokomentirao je smjene u Vladi.

- Žao mi je što je došlo do donošenja ovakve odluke po kolegu Ostojića i kolegu Jovanovića, iako je bila očekivana. Pravo je premijera na to, ali tajming je loš, a političke implikacije neizbježne. Stranka će o tome tek razgovarati - rekao je Zlatko Komadina.

ODLAZE OSTOJIĆ I JOVANOVIĆ! Novi ministri su Varga i Mornar

Zabrinutost pak predsjednika riječkog ogranka SDP-a i riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela kreće se u smjeru realizacije važnih projekata vezanih uz Rijeku kao što su Sveučilišna bolnica i Kampus.

- Premijer, dakako, ima pravo birati ministre, mijenjati ih i predlagati nova rješenja, što nisam nikada osporavao. Žao mi je što Rijeka time gubi participaciju u Vladi već treći put, ali vjerujem da to neće utjecati na realizaciju važnih projekata, kao što su izgradnja novog KBC-a i dovršetak izgradnje sveučilišnog kampusa. Iskreno, očekivao sam i određene promjene u sektoru gospodarstva, što je u ovom trenutku više nego važno - rekao je Obersnel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:32