KRŠENJE PROPISA

NOVINARI PRATILI VELIKU INSPEKCIJU NA NAŠEM NAJVEĆEM PARTY ODREDIŠTU Ugostitelji na Zrću prekršili nekoliko propisa, najavljene još češće provjere

 
Arhivska fotografija
 Jure Mišković / CROPIX

Državni je inspektorat na Zrću proveo veliku akciju u kojoj je 16 inspektora pročešljalo restorane i klubove, a u jednoj su ih takvoj inspekciji koja je trajala cijelu noć pratili i novinari Nove TV.

Tijekom te noći su inspektori utvrdili 12 kršenja propisa. Na prvom je mjestu koje su provjerili sve bilo po zakonu, no već na drugom je inspektorica pronašla prekršaj.

Za taj prekršaj nije predviđena kazna već ga je potrebno samo ispraviti, dok su za neke prekršaje naplaćene kazne, a za neke će se podići optužni prijedlog na nadležnom prekršajnom sudu, javlja Dnevnik.hr.

"Uočene su manje povrede propisa koje se odnose na neisticanje cijena usluga, garderobne ormare, neimanje tople, hladne vode", rekla je državna inspektorica Marija Vukelić, javlja Dnevnik.hr i dodaje da će inspekcije sada biti još intenzivnije.

Provjeravat će se nautički turizam i noćni život, ali i pružatelji usluga smještaja, a u provjeru će dolaziti i po četiri inspektora odjednom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:52