KONTROVERZNI CITATI

O SRBIMA, JAPANCIMA, ŽENAMA, KOMUNISTIMA... Tako je govorio Robert Pauletić

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Robert Pauletic i Gari Kasparov.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilic / CROPIX

1. O srpskim gostima na Jadranu

Smista san otiša do vlasnika hotela, inače purgera (!), i reka da napuštan hotel već sutra ujutro, umisto u sridu kako san planira. Reka je samo: ‘Okej, nemojte kaj zamerit!’, iako smo znali i on i ja o čemu se radi. Ali jebiga, kume, kune su kune, makar bile i srpske. Srbi su nan se, eto, zbilja vratili, u velikon broju. Istra, Kvarner, otoci, Dubrovnik, dolaze bez kompleksa i straja. Ka i ovi burazer s Paga, neka mu je srećno letovanje!, Slobodna Dalmacija 2008.

2. O japanskim gostima u Splitu

Banzai! U Splitu sve vrvi od Japanaca! Ova Japanka koju san danas snimija ispod Svetog Duje valjda misli da smo mi svi bolesni od gube - stavila je nešto ka plinsku masku! Ajde jebi mater japansku! Kako je pisalo na onome grafitu: Japanci, mrš nazad u Kinu!, na Facebooku u ljeto 2015.

3. O povratku komunista na vlast

Siguran san da bi rezultat bija puno bolji za HDZ, da ta stranka ne nosi teško ‘sanaderovsko’ lupeško breme iz prošlosti, pa je masu Hrvata samo zbog tih trauma glasovalo za Josipovića. Ako novi HDZ bude vlada na taj način, komunisti se više nikad neće vratit na vlast, na Facebooku o pobjedi Kolinde Grabar-Kitarović.

4. O dobrim ženama

Kako pripoznat dobru ženu? Kad čisti sobu dok muž gleda utakmicu, pa prolazi između muža i televizije, ka malo lagano potrči ako vidi da bi mogla bit šansa!, Facebook, prosinac 2015.

5. O Himalaji

Mala moja sidni mi na jaja, pa ćeš vidit... Šta je Himalaja, reklamna kampanja Pauletića 2009. za putopisnu knjigu “Himalaja u 77 priča”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:04