NASTAVLJENA POTRAGA

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA MEKSIČKE SURFERICE NESTALE U BRAČKOM KANALU Ima 24 godine, živi u Barceloni, posljednji put je viđena jučer...

 
 CROPIX/nestali.hr

U splitskom akvatoriju danas je nastavljena potraga za nestalom surfericom, polaznica surferske škole na Braču. Zadnji put je jučer viđena 200 metara od bolske obale, kamo je pokušala doplivati, zbog čega je pustila dasku, no nestala je zbog jakoga vjetra i visokoga mora.

Pilot potražnog zrakoplova Obalne straže u 16,03 sati uočio je surfersku dasku tri nautičke milje jugozapadno od Bola, ali, nažalost, ne i nestalu surfericu.

U međuvremenu je na stranici nestali.hr objavljena njezina fotografija i osnovni podaci. Valeria Valderrama Santos ima 24 godine, a meksičko državljanstvo, no prebivalište joj je prijavljeno u Barceloni.

Visoka je 165 centimetara, ima ravnu, kestenjastu kosu, srednje je tjelesne građe te ima manji ožiljak ispod lijevog oka. U trenutku nestanka imala je na sebi plavo-bijelo surfersko odijelo.

Jučer u 13.10 sati MRCC Rijeka pokrenuo je koordiniranu potražno-spasilačku akciju u splitskom akvatoriju za nestalom državljankom Meksika, nakon dojave hrvatskoga državljanina, voditelja surferske škole B.H., koja je organizirala surfanje u Bračkom kanalu.

nestali.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:23