NACIONAL OBJAVIO

OBJAVLJENE LAŽNE FOTOGRAFIJE KOJIMA SE NAVODNO HTJELO UNIŠTITI MINISTRA POLJOPRIVREDE Prostitutka, kokain i Tomislav Tolušić u fotomontaži

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.01.2019. u 09:42

Zagreb, 140119. Markov trg.
Banski dvori.
Redovita sjednica Vlade.
Na fotografiji: Tomislav Tolusic, ministar poljoprivrede
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Politički tjednik Nacional objavio je eksplozivne fotografije i članak pod naslovom 'Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića', kojima se, kako ističu, htjelo politički uništiti potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića i izazvati potres u Vladi.

Sve je, prema pisanju Nacionala, raskrinkala SOA te navodi da je to tebao biti dosad najsofisticiraniji udar paraobavještajnog podzemlja na jednu javnu osobu u Hrvatskoj.

Kako piše Nacional, Kokain i kurva trebali su poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva i potpredsjednika Vlade. Tolušić se našao na meti izuzetno sofisticiranih kriminalaca koji su u kompleksnoj operaciji planirali u medijski prostor plasirati eksplozivne, ali falsificirane kompromitirajuće fotografije tog ministra iz vlade premijera Andreja Plenkovića.

O cijeloj priči oglasila se i Vlada.

- Od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekujemo da se ovaj slučaj istraži te da se pronađu počinitelji još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka kroz ponovno plasiranje lažnih informacija o najvišim državnim dužnosnicima, čemu smo svjedočili često u proteklom razdoblju - navodi se u priopćenju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo