MORBIDNA PORUKA

'OBRADOVALA ME JE VIJEST DA JE UMRO GOLDSTEIN. JEDAN MRZITELJ HRVATSKE NESTAO JE S OVOG SVIJETA' Objava hvarskog svećenika šokirala i njegove vjernike

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.09.2017. u 17:33

Hvar, 010309.
Stanovnici Hvara uzivaju u predivnom danu na hvarskoj pjaci.
Na slici hvarski zupnik Mili Plenkovic.
Foto: Vanja Nezirovic
Vanja Nezirović

Župnik Mili Plenković snimljen na Hvaru 2009. godine.

 

- Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog autoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16). - morbidni je komentar hvarskog svećenika Milija Plenkovića na vijest da je preminuo jedan od najvećih domaćih intelektualaca dr. Slavko Goldstein.

Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića (rođeni su u istom mjestu na Hvaru), ovom je porukom na svom Facebook profilu šokirao i svoje vjernike, koji su se oglasili u komentarima ispod posta:

- A moj Mili Mileni ako si ti fratar ja san onda papa. - Moj pope, ja mislim da ne viruješ u ništa osim u janjetinu. Jel bolja lešo ili pečena?; - Monstruozan komentar; - Ljudi s godinama izgube zdrav razum...; - Ovaj pop je ispa vragu iz torbe. Definitivno, samo su neke poruke na profilu svećenika Plenkovića, otkriva Slobodna Dalmacija.

Nakon što se objava proširila medijima, svećenik je istu promptno izbrisao s Facebooka...

Izdvajamo