HUMANITARNA MODNA REVIJA

„Obrtnici za djecu” u ponedjeljak u restoranu Stari grad Sisak: Sisački obrtnici skupljaju novac za sisačku pedijatriju

    AUTOR:
    • Mate Piškor

  • OBJAVLJENO:
  • 16.06.2019. u 12:33

Sisak 16.06.2019. Udruzenje obrtnika Sisak organizira humanitarnu reviju za kupnju vaznog medicinskog uredjaja za pedijatriju bolnice u Sisku. Revija se odrzava u ponedjeljak u Starom gradu Siskiu. Na fotografiji: Dr.eljka Josic, incijatorica akcije i Ivanka Cacic, predsjednica Udruzenja obrtnika Siska
Snimio: Mate Piskor / CROPIX
Mate Piškor / CROPIX

Dr. Željka Josić i Ivanka Čačić

Obrtnice, krojačice i modne dizajnerke s područja Sisačko-moslavačke županije, Ksenija Tušak, Tihana Ljubojević, Zlatica Marjanović, Kristina Zorčić, Andreja Mrmić Validžija, Elena Conjar Percl, Tea Stefanovski Milunić, Ljiljana Strmečki i dr. organizirale su još jednu humanitarnu akciju za sisačku bolnicu. U ponedjeljak će u restoranu Stari grad Sisak ordržati modnu reviju.

Sekcija krojačica ustupit će svoje haljine za reviju, svoj doprinos kroz ukrašavanje piste dat će Ceh cvjećara, dok će članice Ceha frizera i kozmetičara izrađivati frizure i šminkati modele. Reviju će uz profesionalne modele iz agencije ˝Talia model˝ nositi i amaterski modeli, ugledni sisački javni radnici i političari, a u glazbenom dijelu programa nastupiti će Đani Stipaničev, doznajemo od Ivanke Čačić, predsjednice Udruženja obrtnika grada Siska.

Inicijatorica cijele akcije saborska je zastupnica dr. Željka Josić, inače liječnica bolnice u Sisku, Ističe kako Odjel pedijatrije sisačke bolnice trenutno ima monitor za nadzor vitalnih funkcija, koji je već poprilično istrošen što umanjuje mogućnost sigurnog transporta bolesne djece, najčešće vitalno ugrožene, do bolnica u Zagrebu.

Prodajom ulaznica za modnu reviju prikupit će se novac za nabavu monitora za nadzor vitalnih funkcija djece, potrebnog odjelu pedijatrije bolnice u Sisku. Cijena ulaznice je 200 kuna, a svi koji žele pomoći kupnju uređaja koji omogućuje kvalitetnije liječenje i bolju skrb za bolesnu djecu, a nisu u mogućnosti doći na modnu reviju, svoju podršku ovoj akciji mogu dati uplatom financijskih sredstava na račun akcije IBAN HR4124070001500005763, otvoren kod OTP banke, s naznakom ˝Obrtnici za djecu˝. Uplate je moguće izvršiti zaključno do 17. kolovoza ove godine.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo